Catering

Cateringbedrijf Ooyen DordrechtOoyen Catering verzorgt al enkele jaren de catering voor verschillende bedrijven in Dordrecht en omstreken. We verzorgen het eten en drinken voor bedrijven die een eigen kantine of restaurant hebben (kantinebeheer), maar ondersteunen ook bedrijven die hier niet over beschikken.

Cateringbedrijf met een eigen grootkeuken

Voor bedrijven die geen eigen kantine of restaurant hebben, verzorgt Ooyen maaltijden uit de eigen grootkeuken. We bezorgen die maaltijden vervolgens op de afgesproken tijd en locatie. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos. Of u nu eenvoudig belegde broodjes en snacks wilt of een luxe vergaderarrangement, bezorgd in de ochtend, middag of avond – wij denken graag met u mee.

Vaste en variabele catering

Elk bedrijf heeft zijn eigen wensen als het gaat om eten en drinken. Sommige bedrijven willen de dagelijkse lunch uitbesteden en schakelen daarvoor een cateraar in. Cateraar Ooyen komt dan graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en samen een plan op te stellen.

Andere bedrijven hebben behoefte aan een variabele of eenmalige catering, voor bijvoorbeeld een vergadering of een bedrijfsfeest. Ook dan kunt u ons bellen om uw wensen door te spreken en een plan te maken. Wij zorgen vervolgens voor een professionele uitvoering.

Heeft u interesse in de diensten van ons cateringbedrijf uit Dordrecht? Neem dan contact op met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.