Over ons

Ooyen Schoonmaak uit Dordrecht bestaat uit vakkundige, professionele schoonmakers en conformeert zich aan de Code Verantwoord Marktgedrag. Daarnaast hebben wij ook teamleden werkzaam in de Ooyen catering en kantinebeheer. Kortom, een veelzijdig en professioneel team van mensen die hun vak verstaan!

MVO bij Ooyen

Wij hebben Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan en hebben ons beleid hier dan ook op gebaseerd. Dat uit zich in:
Over schoonmaakbedrijf Ooyen

  • People: wij zijn niets zonder onze medewerkers. Daarom investeert Ooyen in scholing, veiligheid en saamhorigheid.
  • Planet: Ooyen probeert ook haar steentje bij te dragen aan een beter milieu. We beperken woon-werkverkeer waar mogelijk, werken milieuvriendelijker en kiezen voor zuinige bedrijfsauto’s. Ook kopen we zo veel mogelijk milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en gaat ons team bewust om met water en energie, om verspilling te beperken.
  • Profit: ons uitgangspunt is dat milieubewust ondernemen en financieel rendement samen moeten gaan. Ooyen is een zelfstandige onderneming en wij streven naar continuïteit en stabiliteit in ons ondernemen, maar wel op maatschappelijk verantwoorde wijze.

John Rijsdijk

Bedrijfsleider

Gerard Ooyen

Directeur

Ilse Olthof

Catering- Rayonmanager

Ronald Ooyen

Arbo-coördinator / Rayonmanager

Miranda Ooyen

Inkoop / Financiën / Salaris administratie

Mariska Ooyen

HRM

Linda Goloubev-de Pee

Planning