Kantinebeheer

Kantinebeheer Ooyen in DordrechtVeel bedrijven werken met een vaste partner aan wie zij het dagelijkse kantinebeheer uitbesteden. U ontfermt zich over uw werk, terwijl wij ervoor zorgen dat u en uw medewerkers elke dag een verse, smakelijke lunch krijgen in het bedrijfsrestaurant. Ooyen verzorgt het kantinebeheer voor verschillende bedrijven in Dordrecht en omstreken.

Eten en drinken naar wens

Elke organisatie heeft zo zijn eigen voorkeuren qua eten en drinken. Zo wil het ene bedrijf een redelijk eenvoudige lunch beschikbaar stellen met belegde broodjes en snacks, terwijl het andere bedrijf liever een uitgebreide lunch aanbiedt met salades, soepen, et cetera. Uw voorkeur hangt natuurlijk af van uw budget en van het aantal personeelsleden.

Wij komen graag bij u langs om de locatie te bekijken en samen een plan te maken voor het kantinebeheer.

Beheer van de koffie- en frisdrankautomaat

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een partner zoekt die het beheer van de koffie- en/of frisdrankautomaat op zich neemt. Ook daar kunt u Ooyen voor inschakelen. Wij zorgen ervoor dat de automaten tijdig gevuld zijn en komen op afgesproken dagen en tijden langs voor vullen en schoonmaken.

Heeft u interesse in kantinebeheer door Ooyen? Neem dan contact op met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.