Groothandel schoonmaakartikelen

Grodo groothandel schoonmaakartikelenOoyen heeft een eigen groothandel in schoonmaakartikelen: Grodo. Grodo werd in 1980 opgericht als zusterbedrijf van Ooyen en is gevestigd in Dordrecht. We verkopen schoonmaakproducten en glazenwasartikelen voor glazenwassers, kleine schoonmaakbedrijven en verenigingen in de regio Dordrecht.

Uw partner voor schoonmaakproducten

Grodo is uw partner voor schoonmaak. Wij hebben producten voor bedrijven, instellingen, scholen, horecagelegenheden en industrie. Ons team levert als u wilt alles tot in de werkkast, maar u kunt natuurlijk ook bij onze verkoopbalie langskomen.

In ons assortiment vindt u alle gerenommeerde merken (Numatic, Nilfisk, Alto, Euro Products, Unger, DEB, Dibo, Spontex, Vepa Bins, GHIBLI en Eco), maar ook ons eigen huismerk. Alles is direct leverbaar en verkrijgbaar voor een zeer concurrerende prijs.

Grodo als partner betekent:

  • Een magazijn met meer dan 1000 artikelen
  • Nieuwe, veilige producten in ons assortiment, elk van hoge kwaliteit
  • Alle grote merken én een eigen huismerk beschikbaar
  • Eigen bezorgdienst met levering tot in de werkkast
  • Scherpe prijs

Meer weten?

Grodo is gevestigd aan de Jan Valsterweg 17 in Dordrecht. Onze openingstijden voor balie- en telefonische verkoop: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Voor vragen, opmerkingen of een bestelling, neem contact met ons op.

Naar de website van Grodo-schoonmaaksystemen

Zie ook onze ECO label reinigingsmiddelen om een extra steentje bij te dragen aan het milieu.