Wederom een stukje Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen m.b.v. RIWAL

15 april 2021

Schone hoogten

Het wordt zo langzamerhand een traditie. Ooyen Schoonmaak heeft ook dit jaar weer onze hal schoongemaakt met behulp van de hoogwerker van RIWAL.

De samenwerking is in 2018 gestart toen we Gerard Ooyen vroegen om ons te helpen op hoogte schoon te maken. Onze vrijwilligers maken natuurlijk dagelijks de plekken waar ze werken schoon, maar de hoge ramen, de buizen bij het plafond en het plafond zelf, dat is een vak apart. Ronald Ooyen geeft tegenwoordig leiding aan het bedrijf. “Ik vind het belangrijk om maatschappelijk verantwoord bezig te zijn, en de voedselbank doet goed werk, daarom helpen we nu ook weer graag en gratis natuurlijk”.

Ooyen Schoonmaak heeft ook dit jaar weer met behulp van een hoogwerker die RIWAL ter beschikking stelt de klus geklaard en ze deed zelfs ook nog even de ramen mee. De voedselbank is altijd bezig met voedselveiligheid en hygiëne. Daarom zijn we extra blij dat deze twee bedrijven, Ooyen en Riwal ons uit de brand helpen en nog gratis ook. Dank hiervoor. Hulde op hoogte!

Schone hoogten