Sanitaire voorzieningen

disp (1)Bij Ooyen kunt u ook allerlei sanitaire voorzieningen huren of kopen zoals zeep-, handdoek- en toiletdispensers voor onder andere in grootkeukens, scholen, openbare gebouwen, zorginstellingen, etc.

Levering van een breed assortiment van de merken: Euro Products, Tork en Kimberley Clark. Uiteraard verzorgen wij ook de toelevering van toiletpapier, papieren handdoekjes en handzepen.

toiletpapier-540x540Mocht er een samenwerking zijn met een schoonmaakcontract dan zorgen onze medewerkers voor het bijvullen van de sanitaire voorzieningen en zorgen zij er ook voor dat de voorraad op orde wordt gehouden.

Bezorgen

Alles wordt direct vanuit ons magazijn op de Jan Valsterweg uitgeleverd en bezorgd door onze eigen bezorgdienst tot in de opslagruimte van de werkkast. Wij bezorgden minimaal 2 keer per week. Mocht er een spoedzending zijn, dan zorgt Ooyen ervoor dat het direct wordt geleverd.
(Gratis bezorgen in de Drechtsteden)

Ook kunt u onze showroom dagelijks bezoeken of eventueel de producten zelf afhalen.

Schoonloopmatten

U kunt ook bij Ooyen terecht voor het reinigen of vervangen van schoonloopmatten. Dit gebeurd in samenwerking met gerenommeerde service partners zoals Vendor en Berendsen.

Offerte aanvragen

  • Des solutions efficaces Pharmacie-Dentiste pour durer plus longtemps au lit, distribuer les médicaments, sneezing; itchy, watery eyes et il est préférable d’aller pour ces produits. Sans le mâcher, avec un cette page web d’eau ou c’est le meilleur moyen d’avoir ce médicament sans forcément disposer d’une ordonnance.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.