Vloeronderhoud in DordrechtVloeronderhoud

Elke vloer heeft zo nu en dan onderhoud nodig. En een schone vloer is het visitekaartje van uw bedrijf, dus u wilt zeker weten dat het vloeronderhoud goed gebeurt. Ooyen heeft de juiste specialisten, machines en middelen in huis om dit voor u te verzorgen.

Vakkundig vloeronderhoud

Professioneel vloeronderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw vloeren er mooi uit zien, maar voorkomt ook slijtage. Door een vakkundig schoonmaakbedrijf in te schakelen, verzekert u zichzelf ervan dat uw vloeren langer meegaan.

Onze specialisten weten hoe ze elk type vloer moeten behandelen en zorgen voor een glanzend én duurzaam resultaat. U kunt bij ons terecht voor groot vloeronderhoud (bijvoorbeeld voor het ‘conserveren’ van een linoleumvloer), maar ook voor klein, maandelijks onderhoud waarbij we uw vloer ‘corrigeren’. Met het kleine onderhoud stelt u een grote beurt als conserveren jaren uit. Kortom, een investering die zich terugbetaalt!

Benieuwd naar de mogelijkheden van vloeronderhoud bij Ooyen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!